К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 14.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-29, 22:12
Я, Jek.ua, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Lenin Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 08.04.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-04-08, 19:58
Я, Lenin, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
SakrabIF Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 11.04.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-04-11, 20:32
Я, SakrabIF, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Stoodik Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 13.04.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-04-13, 22:00
Я, Stoodik, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
AlIEj Recruit
К-ть повідомлень : 2 Дата регистрации : 14.04.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-04-14, 21:06
Я, AliEj, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
S.Bandera Борец за права ежей
К-ть повідомлень : 2 Дата регистрации : 30.03.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-04-18, 15:43
Я, S.Bandera, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь бороться за свободу ежей!!!!11111
Gerard Chubua Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 26.04.2011 Звідки : Київ
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-04-26, 16:17
Я, Gerard Chubua, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
aztek3 Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 17.04.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-04-26, 21:21
Я, Aztek3, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
redukr Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 06.06.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-06-06, 21:43
Я, ReDukr, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Ivan Prokopov Private
К-ть повідомлень : 4 Дата регистрации : 20.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-06-16, 10:10
Я, Ivan Prokopov, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Nazar Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 20.05.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-06-16, 18:01
Я, Nazar Piznak, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Kazim4uk Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 23.04.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-06-16, 19:06
Я, Kazim4uk, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава! Слава Ксенону! ЕМС слава! Ї
Hurzven UA Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 19.06.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-06-19, 22:17
Я, Hurzven UA, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Kabutai Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 17.11.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-11-17, 20:34
Я,Kabutai, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
CBAPTOR Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 14.12.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-12-14, 22:18
Я, CBAPTOR, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територіальну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом в бою та в бойовому житті всім своїм товаришам по зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. і чого там, діарея Слава еУкраїні. еГероям слава!