К-ть повідомлень : 26 Дата регистрации : 13.02.2011 Возраст : 30 Звідки : Івано-Франківськ
Тема: Присяга o/ 2011-02-14, 18:22
Я, Radiat, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Останній раз редагувалося: Radiat (2011-02-14, 22:35), всього регувалося 1 раз(-и)
Ogurez Lieutenant*
К-ть повідомлень : 64 Дата регистрации : 13.02.2011 Возраст : 113 Звідки : Вінниця
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-14, 18:23
Я, YarikVoron, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Василь(Vasyl33) Corporal***
К-ть повідомлень : 29 Дата регистрации : 12.02.2011 Возраст : 31
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-14, 18:24
Я, Vasyl33, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Me S-G Lieutenant
К-ть повідомлень : 54 Дата регистрации : 12.02.2011 Возраст : 35 Звідки : Киев
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-14, 18:27
Я, Me S-G, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужньою, відважною і хороброю y бою та нещадною до ворогів землі української. Буду чесною, дисциплінованою. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідною y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Останній раз редагувалося: Me S-G (2011-02-15, 11:34), всього регувалося 2 раз(-и)
bodyanuch Sergeant***
К-ть повідомлень : 49 Дата регистрации : 13.02.2011 Возраст : 30 Звідки : Тернопіль
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-14, 18:28
Я, bodyanuch, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Ya Krivoy UA Private
К-ть повідомлень : 5 Дата регистрации : 13.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-14, 18:30
Я, Ya Krivoy UA, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
trablya Private*
К-ть повідомлень : 7 Дата регистрации : 13.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-14, 18:31
Я, Trablya, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною, еУкраїною, відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Якщо я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
NemoRW Recruit
К-ть повідомлень : 2 Дата регистрации : 14.02.2011 Звідки : Надвірна
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-14, 18:33
Я, NemoRW, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
УКРАЇНА - ПОНАД УСЕ!
Останній раз редагувалося: NemoRW (2011-02-14, 18:42), всього регувалося 2 раз(-и)
SkiF Private*
К-ть повідомлень : 7 Дата регистрации : 14.02.2011 Возраст : 33 Звідки : м. Суми
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-14, 18:33
Я, SkiF, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Останній раз редагувалося: SkiF (2011-02-26, 19:18), всього регувалося 1 раз(-и)
Rjis Recruit
К-ть повідомлень : 2 Дата регистрации : 12.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-14, 18:37
Я, Rjis, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим у бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом у бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Eka ua Private
К-ть повідомлень : 5 Дата регистрации : 13.02.2011 Звідки : Хмельницький
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-14, 18:38
Я, Eka ua, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
ihordeyneka Private***
К-ть повідомлень : 15 Дата регистрации : 14.02.2011 Возраст : 35 Звідки : Львів
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-14, 18:55
Я, Ihor Deyneka, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статуту та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
zetmen Private**
К-ть повідомлень : 9 Дата регистрации : 12.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-14, 19:22
Я, Zetmen, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Madil UA Corporal
К-ть повідомлень : 18 Дата регистрации : 13.02.2011 Возраст : 32 Звідки : Стрий
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-14, 22:08
Я,Madil UA, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
radhaur Corporal
К-ть повідомлень : 19 Дата регистрации : 13.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-14, 22:35
Я, radhaur, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Burkotun Private
К-ть повідомлень : 4 Дата регистрации : 15.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-15, 00:35
Я, Burkotun, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Oleksa76 Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 14.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-15, 08:20
Я, Oleksa76, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Apostol_87 Private
К-ть повідомлень : 3 Дата регистрации : 15.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-15, 09:06
Я, Apostol_87, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Steve Lieutenant
К-ть повідомлень : 58 Дата регистрации : 13.02.2011 Возраст : 117 Звідки : Свалява
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-15, 09:24
Я, steve1307 , боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
mamil Private*
К-ть повідомлень : 8 Дата регистрации : 15.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-15, 10:42
Я, mamil, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Vegera Legendary Pakistani
К-ть повідомлень : 22 Дата регистрации : 12.02.2011 Возраст : 144 Звідки : Ibiza, Amsterdam, London, NY
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-15, 18:39
Я, Vegera, царь пакистанський, голова ксенонічної церкви, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Killerenko1981 Recruit
К-ть повідомлень : 2 Дата регистрации : 15.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-16, 15:49
Я, Killerenko1981, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статуту та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
antonioxte Corporal**
К-ть повідомлень : 25 Дата регистрации : 14.02.2011 Возраст : 39 Звідки : Херсон
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-16, 16:43
Я, antonioxte , боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
mixator Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 16.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-16, 21:09
Я, mixator , боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Yurkas Private**
К-ть повідомлень : 11 Дата регистрации : 14.02.2011 Возраст : 35 Звідки : Львів
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-17, 14:24
Я, Yurkas, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!