К-ть повідомлень : 2 Дата регистрации : 18.02.2011 Звідки : Сімферополь
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-18, 13:53
Я, Warrog, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
zgryvus Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 18.02.2011 Возраст : 31 Звідки : Львів
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-18, 19:14
Я, zgryvus, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статутe та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
pavlo sinyak Recruit
К-ть повідомлень : 2 Дата регистрации : 15.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-18, 20:59
Я, Pavlo Sinyak, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною, еУкраїною, відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статуту та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Якщо я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Nataliia from Galicia Recruit
К-ть повідомлень : 2 Дата регистрации : 19.02.2011 Звідки : Рогатин
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-19, 15:01
Я, Nataliia from Galicia, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною, еУкраїною, відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужньою, відважною і хороброю y бою та нещадною до ворогів землі української. Буду чесною, дисциплінованою. Буду дотримуватись статуту та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Якщо я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
hfskin Private***
К-ть повідомлень : 12 Дата регистрации : 13.02.2011 Звідки : Lviv
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-19, 21:07
Я, hfskin, боєць EMC Ukraine, взявши в руки зброю, урочисто присягаю своєю честю та совістю перед своєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статуту та виконуватиму накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу або відступлю від цієї присяги, то нехай мене скарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
link.slv Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 21.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-21, 22:14
Я, link.slv, боєць EMC Ukraine, взявши в руки зброю, урочисто присягаю своєю честю та совістю перед своєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статуту та виконуватиму накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу або відступлю від цієї присяги, то нехай мене скарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Popov Taras Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 23.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-02-23, 18:37
Я, Popov Taras, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Ronan Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 02.03.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-02, 16:09
Я, MrRonanX, боєць УНСО, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
SerhiyKobyletsky Private
К-ть повідомлень : 5 Дата регистрации : 26.02.2011 Возраст : 32 Звідки : львів
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-03, 20:56
Я, SerhiyKobyletsky, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Batiar Private
К-ть повідомлень : 4 Дата регистрации : 22.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-03, 20:57
Я, Batiar, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною, еУкраїною, відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статуту та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Якщо я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
imKolya.ua Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 03.03.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-03, 20:58
Я, Mykola Galytskyj, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Svidomuy Recruit
К-ть повідомлень : 2 Дата регистрации : 03.03.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-03, 21:23
Я, Svidomuy, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
jar4yk Private
К-ть повідомлень : 3 Дата регистрации : 03.03.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-03, 21:32
Я, jar4yk, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
AtmAsfera Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 04.03.2011 Звідки : Львів
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-04, 18:27
Я, AtmAsfera, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
DeWolf Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 04.03.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-04, 20:52
Я, DeWolf, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
olelko Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 04.03.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-04, 21:14
Я, olelko, боєць ЕМС Бейбс, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
GeorgianMafia Private
К-ть повідомлень : 4 Дата регистрации : 04.03.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-04, 21:36
Я, GeorgianMafia, боєць ЕМС Бейбс, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Brian.ua Recruit
К-ть повідомлень : 2 Дата регистрации : 07.03.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-07, 23:15
Я, Brian.ua, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Burtik Private
К-ть повідомлень : 5 Дата регистрации : 09.03.2011 Звідки : Винница
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-09, 23:01
Я, Burtik, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава Україні. Героям слава!
Lelouch Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 13.03.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-13, 12:58
Я, Lelouch Lampergue, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Olexandr82 Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 21.03.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-21, 17:08
Я, Olexandr82, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Kostjantyn Private*
К-ть повідомлень : 7 Дата регистрации : 22.02.2011
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-21, 22:05
Я, Kostjantyn, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
Bayda Private*
К-ть повідомлень : 6 Дата регистрации : 21.03.2011 Звідки : Київ
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-21, 22:05
Я, Bayda, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
zubrand Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 21.03.2011 Возраст : 31 Звідки : Львів
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-21, 22:19
Я, zubrand, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територіальну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статуту та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!
istoruk Private***
К-ть повідомлень : 14 Дата регистрации : 08.03.2011 Возраст : 44 Звідки : м.Тлумач
Тема: Re: Присяга \o/ 2011-03-21, 22:50
Я, istoruk09, боєць EMC Ukraine, взявши до рук зброю, урочисто присягаюсь своєю честю та совістю перед моєю другою батьківщиною еУкраїною відстоювати територільну цілісність еУкраїни та її інтереси. У цій боротьбі не пошкодую ні часу, ні трафіку і буду битись до остаточної перемоги над усіма ворогами еУкраїни. Буду мужнім, відважним і хоробрим y бою та нещадним до ворогів землі української. Буду чесним, дисциплінованим. Буду дотримуватись статут та виконувати накази. Суворо берегтиму військову і державну таємницю. Буду гідним побратимом y бою та в бойовому житті всім своїм товаришам пo зброї. Коли я порушу, або відступлю від цієї присяги, то хай мене покарає вічний бан і лихоманка гнівного спаму. Слава еУкраїні. еГероям слава!