Хочу вас обрадовать введена система отчетов ежедневная отработка на фирмах взята под контроль. Более подробно смогу отчитаться перед всеми через несколько дней. Сами понимаете на все нужно время и у каждого еще есть РЛ.
Я же сказала подождите пару дней, я не успеваю делать все и сразу, мне нужно время
Yurkas Private**
К-ть повідомлень : 11 Дата регистрации : 14.02.2011 Возраст : 35 Звідки : Львів
Марина, я в машині їду в справах, запускаю скайп і гру на смарті і при можливості зупиняюсь і все роблю як потрібно "за 40 хв і лінк в чат і удар в т1",але постійно їздити з відкритим чатом скайпа і чекати чи шось станеться чи ні чуть напряжно, тому сказав свою думку з цього приводу,реалізація більш чіткої система наказів за певний період часу була б просто супер.Скажем проста схема ,збір тоді то і тоді то ,хоча б за 2 год була б цілком прийнятною, але не в чат скайпа, де її можна просто не помітити, а на сторінці гри... Якшо важко, то переживу))) найкльовіший варіант --розсилка на мило( прямо відчуваю , як обнаглів)
Steve Lieutenant
К-ть повідомлень : 58 Дата регистрации : 13.02.2011 Возраст : 117 Звідки : Свалява
з теми випливає що ми всі працюємо заради наших монстрів яким і йде фінансування на купівлю танків а також для збільшення їхньої монстровитості))
прикольно
Неправильно, танки отримує той, хто попав на збір (тобто гравці з високим онлайном). Я, наприклад, останнього разу отримав танки на роздачі за кошти словаків.
Kernighan Recruit
К-ть повідомлень : 1 Дата регистрации : 08.07.2012